Leverandører hos MyLeaseCar

MyLeaseCars leverandører af biler er en vigtig del af vores kvalitet, og derfor er alle leverandører meget nøje udvalgt. Vi samarbejder med ganske få, men meget store aktører – dem er vi på fornavn med og besøger jævnligt.

Alt i alt har MyLeaseCar konstant adgang til omtrent 3000 biler, hvoraf kun de allerbedste udvælges. Alle biler leveres med fuld dokumentation og komplet teknisk og kosmetisk klargjort.

Vores tilgang til leverandører giver et meget smidigt, sikkert og effektivt setup i forbindelse med bestilling, transport, papirgang, overførsel af penge osv. I sidste ende til vore kunders fordel.

Hvorfor er leverandørerne så vigtige?
Det europæiske bilmarked er meget anderledes end det danske. Det er f.eks. almindeligt kendt, at der ofte fuskes med bilernes kilometertal. Det skyldes ringere kontrol i udlandet kombineret med, at bilerne oftere krydser landegrænser.

I resten af Europa vurderes bilernes tekniske stand også på en anderledes skala, idet bilernes værdi er en brøkdel af den danske. Antallet er rygerbiler er stort, og man ser ofte biler, hvor basalt udstyr som sædevarme eller fartpilot mangler. Ligesom generelle specifikationer også variere – f.eks leveres Volvo V70 som udgangspunktet uden motor-kabinevarmer udenfor Skandinavien.

Godkendt leverandør af leasing biler

BMW og Audi lageret hos én af vore leverandører – professionelt, troværdigt og med dokumentation i alle detaljer – det er Ordnung muss sein! Vores samarbejdspartnere er afgørende for at kunne leverer høj kvalitet.

Ikke godkendt leverandør

Der er mange gode tilbud på Mobile.de og Autoscout24.com, og særligt fra Tysklands tusindvis af mindre forhandlere – men desværre medfølger ofte skuffelser og frustrationer.