Privatleasing – nemt og trygt

PrivatLeasing er kort fortalt Flexleasing med den forskel, at du som privat betaler ydelsen inklusiv moms. Men det ændrer ikke på, at privatleasing mange gange er vejen til en bedre og billigere bil.

Det er dog almindeligt kendt, at leasingbiler kan koste en formue ved endt leasing, og hvis antallet af kørte kilometre er højere end beregnet, så bliver det ofte rigtigt dyrt. Dette gælder ved operationelle leasingkontrakter.

Som kunde hos MyLeaseCar er du helt fri for de bekymringer, da vores Privatleasing som udgangspunkt altid er baseret på finansielle leasingkontrakter. Derfor indestår du selv for restværdien, og er stillet, som hvis du havde købt bilen på traditionel vis. Det vil sige ingen begrænsning på kilometerne, og du skal ikke bekymre dig mere end normalt omkring bilens stand, ridser, buler og skrammer.

Finansiel privatleasing hos MyLeaseCar betyder også, at du kun betaler bilens faktiske afskrivning, og ikke for et beregnet værditab som ved operationel privatleasing. For at sikre dig den bedst mulige aftale indregner vi et realistisk værditab, så du som kunde har et klart billede af de faktiske omkostninger. Hvis der er eventuelt tab eller gevinst ved aftales ophør, så reguleres det ved salget af bilen.

Privatleasingkontrakter løber mellem 12 og 36 måneder. Når du privatleaser hos MyLeaseCar, så har du mulighed for at komme ud af kontrakten efter bare 12 måneder. Det er en god forsikring imod uforudsete ændringer i livet.

Ydermere har privat kunder hos MyLeaseCar en eksklusiv 2 års reklamationsret på selve bilen, så også her er du i trygge hænder.

FORDELE VED PRIVATLEASING
HOS MYLEASECAR:

2 års reklamationsret.

Ingen km begrænsning.

Færre betingelser og forbehold.

Én 1. gangs ydelse og én månedlig ydelse.

Mulighed for at få bilen leveret.