Flexlease din bil

GENERELT OM FLEXLEASING

Som leasingselskab er det muligt at indregistrere en bil uden dansk registreringsafgift, og i stedet afregne afgiften månedsvis. Det kaldes flexleasing, og betyder i praksis, at bilen altid er uden registreringsafgift og moms.

Som leasingkunde skal du derfor afskrive og finansiere et langt lavere beløb, end hvis du betaler den fulde danske registreringsafgift i et stort samlet beløb. Des dyrere bilen er des større besparelse, og er bilen er mere end 36 måneder gammel, bliver besparelsen ekstra stor.

Det er ikke kun besparelser, som gør leasing fordelagtig. Det er også værd at bemærke, at:

Du ikke berøres af eventuelle afgiftsnedsættelser, som det f.eks. var tilfælde i november 2015, hvor registreringsafgiften pludseligt blev nedsat, og mange led et betydeligt tab da deres bil pludseligt fald i værdi.

Du med en dyrere og/eller mere speciel bil opnår en højere restværdi, og derved mindre værditab. Det sker da bilen kan afsættes til et langt større marked i udlandet.

Månedligbetaling af registreringsafgift og fordelene ved en bil uden registreringsafgift og moms er grunden til, at op mod 75 % af erhvervslivets biler i år 2016 vil blive leaset, og at langt de fleste dyrere biler i praksis anskaffes på en eller anden form for leasingaftale.

Flexleasing aftaler er enten operationelle eller finansielle.

OPERATIONEL LEASING

Ved operationel leasing skal du ikke bekymre dig om afskrivning eller løbende omkostninger, og bilen afleveres til leasingselskabet efter endt leasing.

Du skal vide præcist hvor mange kilometer du kører hvert år. Kører du mere, bliver du ramt af en ekstrabetaling, når bilen efter leasingperioden returneres, og oftest kompenseres man ikke for underkørte kilometre.

Bilens stand ved endt leasingperiode er også afgørende, og man skal være opmærksom på, at der ofte kommer regninger ved endt leasing.

FINANSIEL LEASING

Ved finansiel leasing indestår brugeren for bilens restværdi og løbende omkostninger til service, forsikring, ejerafgift mm. Derfor minder finansiel leasing meget om traditionelt ejerskab.

Ved leasingaftalens udløb skal brugeren anvise en tredjepart som køber af bilen.

Finansiel leasing er populær, da man ikke binder sig til et bestemt antal kilometre, og man ikke skal bekymre sig mere end normalt omkring bilens stand, ridser og skrammer.

LEASINGTYPER HOS MYLEASECAR

MyLeaseCar tilbyder typisk finansiel leasing, og her er der flere løsninger at vælge imellem. For alle løsninger gælder det, at de løber fra 12-36 måneder.

ERHVERV
Er leasingtageren, et firma, kan du finde din leasingtype her:

Flexleasing erhverv
Splitleasing
Sæsonleasing

PRIVAT
Er leasingtageren en privatperson, kan du finde din leasingtype her:

Privatleasing
Sæsonleasing

Vær opmærksom på, at vore biler kan erhverves på alle typer leasing, også selvom de annonceres med forslag til én bestemt leasingtype og løbetid.