Dit trygge valg af leasing-partner

Nem Flexleasing med MyLeaseCar

Hos os behøver du ikke vide noget om hverken biler, bilhandel eller leasing. Vi gør det nemt, simpelt og trygt at få den bedste aftale på din drømmebil.

Leasing er på få år gået hen og blevet den foretrukne måde at finansiere sin bil på. Uanset om det er biler i luksusklassen eller familiebiler, så er leasing oftest den mest favorable løsning sammenlignet med traditionelle finansiering af en bil med fuld dansk registreringsafgift.

Vi har altid en leasingmodel, der passer til dig!
Hos MyLeasecar kan du lease brugte luksus- og familiebiler med masser af lækkert udstyr på den leasingmodel, der er mest favorabel for dig og som dækker dine behov. For vi tilbyder ikke bare en, men hele fire forskellige leasingmodeller, du kan vælge imellem – så der er altid en, der passer til dig:

Privatleasing

Privatleasing hos MyLeaseCar fungerer i princippet som finansiel flexleasing med moms, da du som privatperson ikke har mulighed for at trække momsen fra. På den måde slipper du også for dyre ekstraregninger for ridser og ekstra kørte kilometer, da du selv indestår for restværdien og derved er stillet på samme måde, som hvis du havde finansieret bilen på traditionel vis.

Du kan frit vælge en leasingperiode på mellem 12 og 36 måneder ligesom du også kan forlænge en nuværende leasingkontrakt. Du har altid mulighed for, at komme ud af kontrakten hvis det skulle blive nødvendigt. Endeligt har du som privatkunde hos MyLeaseCar en eksklusiv 2 års reklamationsret på selve bilen. Tilsammen giver det dig en større tryghed end hvis du havde valgt et andet leasingselskab til at finansiere din bil.

Du kan læse mere om privatleasing gennem MyLeaseCar på vores særlige Privatleasing-side.

Flexleasing

Flexleasing betyder, at registreringsafgiften på bilen afregnes månedsvis, hvilket i praksis betyder at der ikke er betalt registreringsafgift eller moms af bilen. Derved skal du afskrive og finansiere et langt lavere beløb, end hvis du skulle lease eller købe en bil med betalt dansk registreringsafgift.
Flexleasing tilbydes enten som finansiel leasing, hvor du selv indestår for bilens restværdi og løbende omkostninger eller som operationel leasing, hvor alt – inklusive afskrivning – er inkluderet i leasingprisen, men hvor der til gengæld kan komme en ekstraregning for slidtage og for mange kørte kilometer.
MyLeaseCar tilbyder typisk finansiel leasing til enten erhverv eller private. Læs mere om de forskellige flexleasing-modeller og hvad de betyder for dig og din biløkonomi på vores side om flexleasing.

Sæsonleasing

Drømmer du om en cabriolet, åben sportsvogn eller anden specialbil, som det kun giver mening at køre i få måneder af året, kan du med fordel vælge sæsonleasing til finansieringen af din bil.

Det fungerer som traditionel flexleasing, hvor du betaler en månedlig ydelse fordelt jævn over alle årets måneder, men kun betaler registreringsafgift for de måneder, hvor du reelt set benytter bilen.

Det giver dig en stor årlig besparelse på brugen af bilen.
Mikser du sæsonleasing af to biler – en til sommerkørsel og en til vinterkørsel – kan du samlet set få dækket dit kørselsbehov året rundt på en nem og meget økonomisk overkommelig måde.
Læs mere om sæsonleasing her.

Splitleasing

Med splitleasing kan du undgå at blive beskattet af din firmabil, ved at udgiften til leasingkontrakten deles mellem arbejdsgiveren og medarbejderen i forhold til, hvordan de kørte kilometer fordeler sig på arbejdsrelateret og privat kørsel. Derfor kaldes denne leasingmodel også dele-leasing.
Det kræver to separate leasingaftaler for henholdsvis arbejdsgiver og medarbejder og at hver part betaler sin del af leasingaftalen til leasingselskabet ifølge fordelingen af de kørte kilometer.
Tegner du en splitleasingaftale med MyLeaseCar installerer vi en GPS tracker i bilen med en tilhørende app, så det altid er nemt af foretage korrekt fordeling af kørslen på privat og erhvervsmæssigt benyttelse.

Du kan læse mere om splitleasing og fordelene ved at vælge MyLeaseCar som leasingudbyder på siden om splitleasling.

En partner du kan være tryg ved

Hos MyLeaseCar går vi ind for reel information og reelle og trygge aftaler. Vores leasingkontrakter er godkendt af finanstilsynet. Det er din garanti for, at vi ved, hvad vi har med at gøre og at vi stadig er her den dag, der eventuelt skulle opstå problemer med bilen.

Samtidig giver vi markedets bedste tryghed på den bil, du leaser. Vi udvælger nemlig kun de bedste brugte biler til vores leasingkontrakter og alle vores leasingbiler er gennemgået af enten DEKRA eller TÜV, der er to af Tysklands mest grundige og anerkendte firmaer hvad angår tilstandsrapporter på biler. Via deres minutiøst detaljerede tilstandsrapport får du et fuldstændigt indblik i, hvilken stand den bil er i, som du påtænker at lease gennem os.
Læs mere om vores tilstandsrapporter her.